Monday, 23 January 2012

Chinese New Year ( Gong Xi Fai Cai )


assalammualaikum semua kawan2 azriel yg azriel sayangi ! :)
lame dah azriel tak update blog kan . terasa rindu pulak kat blog ni . dah berabuk dah without a new post dari azriel =="
okaylah . ni hah korang . nak update baru ni . nak cerita sikit pasal Chinese New year ni .

HAHA . agak ar jugak kat sni seronok sgd3 :)
lain dari lain sambutan dia . meriah gile !
satu taman buat makan besar .
hari tu nmpk lah diorang buat BBQ bavi >_<
sedap agak ea . HAHA . gurau gurau . tak ade kerja azriel nak cuba dee >_<

hurm , part yg paling azriel suke time Chinese New Year ni ialah ..... FIREWORK !!
terbaekk (y)
suke part FIREWORK je . bnyk betul duit cina cina ni erk . its okaylah klau main mercun MERDEKA tu sekali je . but azriel tgk berkotak2 . ape kejadah ea membazir ke arah tu je =="

okay lah . malas nak cerita panjang2
nnti azriel update lain pulak ea . jngn rindu pulak yee :)
byebye :D
sayang kawan2 azriel ni hah ! XD

Sunday, 1 January 2012

malam new year =="


assalammualaikum semua :)
azriel nak cerita sikit ni pasal semalam (31.12.12)
smlm memang tk dpat lupekan keseronokan
kawan2 azriel semua ajak azriel keluar naik moto
azriel bukan tk berani , tapi start dari rumah hati azriel dah rasa lain macam
mesti azriel akan kene pape :D
so , azriel ambik keputusan untuk ride naik fixie azriel dengan kawan azriel izzifahmi :P

kitaorng ride tak ade persiapan langsung
memang tk safety lah mlm tu kitaorng ride :D
tapi nak buat mcm mne , NEW YEAR kod
nak tak nak , kenelah redah !
HAHAHA :D

sampai jee dataran SEREMBAN !
kitaorng nmpk lah bersepah mat2 rempit kene tahan . HAHAA
ade yg kene sepak terajang lagi :)
memang padan mukelah , sape suruh tunjuk rayy dngn POLIS !
kan ini makan dia :P

pukul 1AM tepat , trak2 polis smpai nak angkut smua moto
HAHAHAA
yg tak boleh belah , ade pulak mat rempit nangis dekat polis suruh lepas kan dia :D
AHAHA .
ape pon tak boleh , nak merempit tapi hati tk kering langsung --"
dah tau hati tak kering , duk jelah rumah diam2 . adoyaii --"

okeylah kawan2 , itu je azriel nak cerita
btw , azriel nak cakap kat korang ....
HAPPY NEW YEAR semua ! <3
byebye
assalammualaikum ! :)

Friday, 30 December 2011

rindu sayang :'(


assalammualaikum semua kawan2 :'(
jawab tau , klau tk jawab dosa . tau kan ??
azriel nak cerita pasal org kat dlm gmbr atas ni :(
nurshameeramdisa nama dia ! (awekazriel)

act , tahun depan dia nak PMR . its okey lah dia nak PMR , azriel tk kesah !
memang smua org kene ambik PMR !
yg taknak tu pegi lantakk lah sme dia = ="
ade pulak azriel kesah kan --'

2012 dia nak PMR , dia tk boleh pkai fon dh ! :'(
itu yg buat azriel sedih tu . azriel tk tau nk msg dgn sape lagi , klau bukan dia !
fon azriel just ade msg dia je :'(
mama dia ckp next year no fb , no fon , no tv !
adush , azriel tk taulah nak buat mcm mne lagi
azriel terpaksalah hadapi sorang2 :'(

azriel asyik fikir pasal ni jee . tak taulah mcm mne nk buat lagi .
azriel just nak dia tau yg azriel sayang dia sangad3 ! mcm azriel ckp , azriel syg dia bagaikan LOLIPOP sebesar BALDI !
rasa manis tkkan pernah hilang . ibarat syg azriel kat dia tk pernah hilan ! :'(
kalau sepenuh hati tk best ! sebab hati kecikk
baldi besar :P
ataupun ........ hah
dapat idea dah
bie sayang kat syg bagaikan MASHMALLOW sebesar GUNI ! :)
syg suke mkn MASHMALLOW kan . klau tk ade MASHMALLOW tk bolehh :P

okeylah korang . smpai sni jelah .
tak tau nk membebel pnjng berjela !
okey , byebye !
assalammualaikum :)

AZRIELFIQRIBASRI SAYANG NURSHAMEERAMDISA !

tak boleh lupakan hari ni ♥


assalammualaikum korang !
jawab , jawab . jgn tak jawab :)
azriel tak dpat lupekan hari ni , 28.12.2011
hari paling syokk buat azriel
azriel nak cerita pasal suatu malam kubur berasap ni :)

azriel tgk cerita ni dgn gf azriel (nurshameeramdisa) . cerita ni lawak lah jgak .
korang tgk lah kat wayang . tkkan azriel nak cerita pulak . tak best lah nnti .
HAHA :D

sweet sgd3 time tu nurshameeramdisa ni kat wayang . mula2 eloklah dia gelak2 .
smpai tgh2 bahu azriel jadi mangsa sbab dia tido kat atas bahu azriel
btw , comey sgad dia klau tido ! :D
geram , geram , geram !
nak cubet je pipi dia tu ;)

okeylah , taknak cerita pnjng2 .
byebye korang .
assalammualaikum !
terbaekkk (y)

Happy New Year :|


assalammualaikum smua :) . tak jwb dosa ea . korang tau kan ? :D
okay kawan , malas nak mencarut pnjang . azriel just nak story azam baru azriel 2012 :)
korang smua mesti ade azam baru kan setiap New Year ?
klau tak ade tu , tak taulah azriel nak tlong mcm mne = ="
azriel ni pun cakap je lebih , ade azam baru bagai smua .
tapi belum tentu buat = =" . tu dah biasa dah

so kat sinilah azriel nak bagi tau korang azam baru azriel pada 2012 ni ;)
harap2 azam tahun ni menjadilah
klau boleh , azriel nak mintak pertolongan korang jgak lah untuk bagi azriel semangat untuk azam baru azriel ni :)

AZAM 2012 AZRIELFIQRIBASRI :D
* study so so so hard for my SPM ! :)
* taknak tambahkan masalah aku kat skolah  = ="
* tak cari pasal dgn org melalinkan org tu yg start dulu ;)
* taknak buat mama azriel marah2 lagi , tak nak sakitkan hati mama azriel :)
* nak buktikan yg azriel boleh berjaya dlm SPM kat abah yg ade kat tanah kubur :'(

okay , okay . tu je azriel nak bagi tau korang
azriel nak nasihat kat korang satu je , sape2 yg still ade mak dgn ayah tu
jagalah diorang sebaik mungkin
bila jadi mcm azriel , tak dengar suara abah . RINDU ! :'(
just hope it will be success !
sayang korang , kiss sikit :D
HAHAHA !
assalammualaikum (org islam je ) ;)



Thursday, 29 December 2011

cinta LOLIPOP sebesar BALDI azriel ♥


hye nurshameeramdisa !
azrielfiqribasri sayang awak sgd3
saya tk boleh lupekan awk
awk cinta pertama dan terakhir saya !
first time awk ckp saya ni prince edward awk , saya bangga sangad3
kembang lah jgak hidung ni mcm gua kelam :D
terharu pun ade time tu
nway , awk ade ckp kat sya yg awk syg saya sgad2 kan ?
awk nak tau tk !
SAYA PUN SAYANG AWAK SANGAD3 !
saya tngkan tnggalkan awk , awk jgn risau
saya tkkan curang .
mcm mne awk jaga diri awk untuk saya , mcm tu jgak saya jaga diri saya untuk awk ;)
okeylah , saya just nk ckp yg saya syg awk mcm ....
LOLIPOP SEBESAR BALDI ! <3
saya tk dpat lupekan awk ckp kat saya yg awk tak nak berpisah dgn saya
awk busy , tapi awk tetap nak text dgn saya
awk , awk manes sangad3 !
mcm LOLIPOP sebesar MANGKUK TANDAS ! :P
rasa manes tkkan hilang !
sayang awk sangad3 !
muahhhh !
byebye :)

azrielfiqribasri ♥


hye kawan-kawan !
nama saye azrielfiqribasri
korang boleh pnggil azriel ;) 
azriel berumur 16 tahun tapi 2012 azriel 17 tahun :D 
azriel ni pemalu 
azriel buat blog ni untuk saje2 je
baru jgak dlm blog ni
tak tau ape2 langsung just tau post ! :D
okey , bye
post bodoh pernah azriel buat = ="