Friday, 30 December 2011

tak boleh lupakan hari ni ♥


assalammualaikum korang !
jawab , jawab . jgn tak jawab :)
azriel tak dpat lupekan hari ni , 28.12.2011
hari paling syokk buat azriel
azriel nak cerita pasal suatu malam kubur berasap ni :)

azriel tgk cerita ni dgn gf azriel (nurshameeramdisa) . cerita ni lawak lah jgak .
korang tgk lah kat wayang . tkkan azriel nak cerita pulak . tak best lah nnti .
HAHA :D

sweet sgd3 time tu nurshameeramdisa ni kat wayang . mula2 eloklah dia gelak2 .
smpai tgh2 bahu azriel jadi mangsa sbab dia tido kat atas bahu azriel
btw , comey sgad dia klau tido ! :D
geram , geram , geram !
nak cubet je pipi dia tu ;)

okeylah , taknak cerita pnjng2 .
byebye korang .
assalammualaikum !
terbaekkk (y)

No comments:

Post a Comment