Friday, 30 December 2011

rindu sayang :'(


assalammualaikum semua kawan2 :'(
jawab tau , klau tk jawab dosa . tau kan ??
azriel nak cerita pasal org kat dlm gmbr atas ni :(
nurshameeramdisa nama dia ! (awekazriel)

act , tahun depan dia nak PMR . its okey lah dia nak PMR , azriel tk kesah !
memang smua org kene ambik PMR !
yg taknak tu pegi lantakk lah sme dia = ="
ade pulak azriel kesah kan --'

2012 dia nak PMR , dia tk boleh pkai fon dh ! :'(
itu yg buat azriel sedih tu . azriel tk tau nk msg dgn sape lagi , klau bukan dia !
fon azriel just ade msg dia je :'(
mama dia ckp next year no fb , no fon , no tv !
adush , azriel tk taulah nak buat mcm mne lagi
azriel terpaksalah hadapi sorang2 :'(

azriel asyik fikir pasal ni jee . tak taulah mcm mne nk buat lagi .
azriel just nak dia tau yg azriel sayang dia sangad3 ! mcm azriel ckp , azriel syg dia bagaikan LOLIPOP sebesar BALDI !
rasa manis tkkan pernah hilang . ibarat syg azriel kat dia tk pernah hilan ! :'(
kalau sepenuh hati tk best ! sebab hati kecikk
baldi besar :P
ataupun ........ hah
dapat idea dah
bie sayang kat syg bagaikan MASHMALLOW sebesar GUNI ! :)
syg suke mkn MASHMALLOW kan . klau tk ade MASHMALLOW tk bolehh :P

okeylah korang . smpai sni jelah .
tak tau nk membebel pnjng berjela !
okey , byebye !
assalammualaikum :)

AZRIELFIQRIBASRI SAYANG NURSHAMEERAMDISA !

No comments:

Post a Comment