Monday, 23 January 2012

Chinese New Year ( Gong Xi Fai Cai )


assalammualaikum semua kawan2 azriel yg azriel sayangi ! :)
lame dah azriel tak update blog kan . terasa rindu pulak kat blog ni . dah berabuk dah without a new post dari azriel =="
okaylah . ni hah korang . nak update baru ni . nak cerita sikit pasal Chinese New year ni .

HAHA . agak ar jugak kat sni seronok sgd3 :)
lain dari lain sambutan dia . meriah gile !
satu taman buat makan besar .
hari tu nmpk lah diorang buat BBQ bavi >_<
sedap agak ea . HAHA . gurau gurau . tak ade kerja azriel nak cuba dee >_<

hurm , part yg paling azriel suke time Chinese New Year ni ialah ..... FIREWORK !!
terbaekk (y)
suke part FIREWORK je . bnyk betul duit cina cina ni erk . its okaylah klau main mercun MERDEKA tu sekali je . but azriel tgk berkotak2 . ape kejadah ea membazir ke arah tu je =="

okay lah . malas nak cerita panjang2
nnti azriel update lain pulak ea . jngn rindu pulak yee :)
byebye :D
sayang kawan2 azriel ni hah ! XD

Sunday, 1 January 2012

malam new year =="


assalammualaikum semua :)
azriel nak cerita sikit ni pasal semalam (31.12.12)
smlm memang tk dpat lupekan keseronokan
kawan2 azriel semua ajak azriel keluar naik moto
azriel bukan tk berani , tapi start dari rumah hati azriel dah rasa lain macam
mesti azriel akan kene pape :D
so , azriel ambik keputusan untuk ride naik fixie azriel dengan kawan azriel izzifahmi :P

kitaorng ride tak ade persiapan langsung
memang tk safety lah mlm tu kitaorng ride :D
tapi nak buat mcm mne , NEW YEAR kod
nak tak nak , kenelah redah !
HAHAHA :D

sampai jee dataran SEREMBAN !
kitaorng nmpk lah bersepah mat2 rempit kene tahan . HAHAA
ade yg kene sepak terajang lagi :)
memang padan mukelah , sape suruh tunjuk rayy dngn POLIS !
kan ini makan dia :P

pukul 1AM tepat , trak2 polis smpai nak angkut smua moto
HAHAHAA
yg tak boleh belah , ade pulak mat rempit nangis dekat polis suruh lepas kan dia :D
AHAHA .
ape pon tak boleh , nak merempit tapi hati tk kering langsung --"
dah tau hati tak kering , duk jelah rumah diam2 . adoyaii --"

okeylah kawan2 , itu je azriel nak cerita
btw , azriel nak cakap kat korang ....
HAPPY NEW YEAR semua ! <3
byebye
assalammualaikum ! :)