Monday, 23 January 2012

Chinese New Year ( Gong Xi Fai Cai )


assalammualaikum semua kawan2 azriel yg azriel sayangi ! :)
lame dah azriel tak update blog kan . terasa rindu pulak kat blog ni . dah berabuk dah without a new post dari azriel =="
okaylah . ni hah korang . nak update baru ni . nak cerita sikit pasal Chinese New year ni .

HAHA . agak ar jugak kat sni seronok sgd3 :)
lain dari lain sambutan dia . meriah gile !
satu taman buat makan besar .
hari tu nmpk lah diorang buat BBQ bavi >_<
sedap agak ea . HAHA . gurau gurau . tak ade kerja azriel nak cuba dee >_<

hurm , part yg paling azriel suke time Chinese New Year ni ialah ..... FIREWORK !!
terbaekk (y)
suke part FIREWORK je . bnyk betul duit cina cina ni erk . its okaylah klau main mercun MERDEKA tu sekali je . but azriel tgk berkotak2 . ape kejadah ea membazir ke arah tu je =="

okay lah . malas nak cerita panjang2
nnti azriel update lain pulak ea . jngn rindu pulak yee :)
byebye :D
sayang kawan2 azriel ni hah ! XD

No comments:

Post a Comment