Thursday, 29 December 2011

cinta LOLIPOP sebesar BALDI azriel ♥


hye nurshameeramdisa !
azrielfiqribasri sayang awak sgd3
saya tk boleh lupekan awk
awk cinta pertama dan terakhir saya !
first time awk ckp saya ni prince edward awk , saya bangga sangad3
kembang lah jgak hidung ni mcm gua kelam :D
terharu pun ade time tu
nway , awk ade ckp kat sya yg awk syg saya sgad2 kan ?
awk nak tau tk !
SAYA PUN SAYANG AWAK SANGAD3 !
saya tngkan tnggalkan awk , awk jgn risau
saya tkkan curang .
mcm mne awk jaga diri awk untuk saya , mcm tu jgak saya jaga diri saya untuk awk ;)
okeylah , saya just nk ckp yg saya syg awk mcm ....
LOLIPOP SEBESAR BALDI ! <3
saya tk dpat lupekan awk ckp kat saya yg awk tak nak berpisah dgn saya
awk busy , tapi awk tetap nak text dgn saya
awk , awk manes sangad3 !
mcm LOLIPOP sebesar MANGKUK TANDAS ! :P
rasa manes tkkan hilang !
sayang awk sangad3 !
muahhhh !
byebye :)

No comments:

Post a Comment